Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@22:19:37 GMT

مرکز درمان بیماری‌های آنورکتال

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۹۳۸۶۸

مرکز درمان بیماری‌های آنورکتال

آفتاب‌‌نیوز :

متاسفانه امروزه بیماری های نشیمنگاهی پیشرفت زیادی کرده اند و از این رو، افراد بسیاری همه ساله به آنها مبتلا می‌شوند که چندان خوشایند نیست. اما باید بدانید که روش‌های درمان مختلفی هم ایجاد شده‌اند که هر کدام از آنها یک سری معایب و مزایای مخصوص به خودشان را دارند و از این رو دیگر کسی بر اثر این بیماری‌ها آسیب جدی نخواهد دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امروزه با آمدن تجهیزات پیشرفته لیزری، دیگر کمتر کسی به سمت روش‌های سنتی و درمان‌های خانگی می‌رود که احتمال بازگشت بیماری در آنها بسیار زیاد است. ما هم در کلینیک هیلینگ با کادری مجرب و دستگاه‌های به روز، آماده ارائه خدمات تضمین‌شده و خوش‌قیمت به شما هستیم! اما قبل از هر چیزی بهتر است کمی با بیماری‌های نشیمنگاهی آشنا شوید.

بواسیر

در حال حظار شایع‌ترین بیماری آنورکتال به حساب می‌آید که هر فردی را می‌تواند به خود مبتلا کند و هیچ فرقی بین زن و مرد نخواهد گذاشت. نکته اینجاست که سالانه چند میلیون نفر دچار بواسیر می‌شوند که تنها تعداد کمی نیاز به روش‌های درمان پیشرفته‌تر خواهند داشت و بقیه افراد یا به طور کل متوجه بیماری نمی‌شوند، یا اینکه با رعایت یک سری نکات ساده خود به خود درمان می‌شوند (البته این مورد در مراحل ابتدایی بیماری کارساز خواهد بود). اما اگر بخواهیم بیماری بواسیر را توضیح دهیم، باید بگوییم که نوعی از بیماریست که در در آن، رگ‌های مقعدی (ناحیه تحتانی) بدن در اثر فشار یا بیماری‌های گوارشی مانند یبوست دچار تورم و التهاب می‌شوند و این التهاب به مرور زمان می‌تواند یک نوع بافت زائد ایجاد کند که به آن افتادگی بافت گفته می‌شود. این افتادگی اغلب در بواسیر داخلی رخ می‌دهد که با خونریزی همراه بوده و از آن طرف بیمار به هیچ عنوان درد نخواهد داشت (اگر احساس درد کردید، ممکن است عفونت داشته باشید یا بیماری در مرحله بسیار شدیدی باشد). اما بواسیر خارجی کاملا متفاوت بوده و در کمتر موردی بیمار خونریزی خواهد داشت! متاسفانه یا خوشبختانه بواسیر خارجی با درد به نسبت زیادی همراه است و همین موضوع باعث می‌شود که بیمار سریعا برای درمان اقدام کند و نگذارد که وضعیت وخیم شود.

شقاق یا فیشر

شقاق که نام اصلی و علمی آن فیشر می‌باشد، می‌تواند یکی از دردناک‌ترین بیماری‌های نشیمنگاهی باشد که در اثر ایجاد زخم یا خراش به وجود می‌آید و اگر به سراغ درمانش نروید، ممکن است آسیب‌های بیشتری وارد کند. شاید برایتان سوال باشد که چرا شقاق درد دارد، اما بواسیر داخلی بدون درد است؟ در جواب باید بگوییم که بواسیر داخلی در ناحیه‌ای ایجاد می‌شود که اعصاب درد بسیار اندکی دارد و فرد چندان متوجه نمی‌شود، اما شقاق گاهی مواقع بسیار عمیق بوده و به بافت عضله‌ای زیرین هم می‌رسد. اغلب افرادی که دچار شقاق می‌شوند می‌گویند که یبوست دارند یا کار‌های سنگین انجام می‌دهند، اگر یبوست داشته باشید در هنگام اجابت مزاج فشار زیادی بر دیواره مقعد وارد می‌شود که ممکن است باعث ایجاد خراش در آن ناحیه شود. به هر حال ما پیشنهاد می‌کنیم که اگر وقت کافی برای مراجعه به پزشک را ندارید، با روش‌های درمان خانگی تا آن زمان از پیشرفت کردن بیماری جلوگیری کنید.

آبسه مقعدی

یکی دیگر از بیماری های مقعدی که ممکن است در اثر عدم درمان بواسیر یا شقاق به وجود بیاید همین آبسه است.آبسه اغلب زمانی ایجاد می شود که زخم عفونت می کند و چرک زیر آن ایجاد می شود و به همین خاطر است که می گوییم سریعا باید به دنبال روشی برای درمان باشید که مبادا باعث ایجاد بیماری های دیگر از جمله فیستول شود.نکته مثبت در رابطه با آبسه این است که با کمک دستگاه های لیزری به راحتی درمان می شود و دیگر نیازی به استراحت یک ماهه نیست که در عمل جراحی سنتی وجود داشت و به همین خاطر بهترین گزینه برای افراد شاغل به حساب می آید.

فیستول

آخرین مقاله‌ای که قصد داریم در این مقاله کوتاه بررسی اش کنیم، فیستول است. این بیماری اغلب بعد از درمان آبسه مقعدی ایجاد می‌شود و زمانی که چرک‌ها خارج می‌شوند، یک حفره به جای می‌ماند که فیستول نام دارد. این حفره می‌تواند دو سر باز یا یک سر باز باشد که بستگی به شدت اش دارد. فیستول هم دقیقا مانند موارد بالا می‌تواند با لیزر یا جراحی سنتی از بین برود و با این تفاوت که در جراحی سنتی، احتمال انتقال عفونت یا پاره شدن عضله اسفنکتر داخلی بسیار زیاد بوده و ممکن است فرد دچار بی اختیاری مدفوع شود که چندان جالب نیست.

کیست مویی

قطعا شما هم شنیده اید که گاهی مواقع مو نمی تواند از پوست بیرون بزند و زیر آن گیر می افتد.این مورد به شکل جزئی در تمام افراد دنیا وجود دارد که اصلا خطرناک نیست.اما گاهی مواقع پیش می آید که شدت این گیر افتادن بسیار زیاد می شود و باعث ایجاد چرک یا خونابه خواهد شد که به آن کیست مویی گفته شده و ممکن است به مرور زمان آنقدر شدید شود که درمانش بسیار سخت باشد.برای درمان این بیماری و موارد بالا به هیچ عنوان از داروی بیهوشی استفاده نخواهد شد و به همین دلیل همه افراد می توانند این کار را انجام دهند و از ان طرف بدون درد و خونریزی پیش خواهد رفت.

پیشگیری و درمان خانگی بیماری های مقعدی

متاسفانه در این مقاله نمی توانیم تمام موارد را بررسی کنیم و تنها می توانیم بگوییم که برای درمان خانگی بواسیر، شقاق، فیستول و آبسه مقعدی بهتر است یک سری کارهای مشترک را انجام دهید که به هیچ عنوان هزینه نخواهند داشت و هر کسی توانش را دارد.این موارد عبارتند از:

تا حد امکان از فیبرهای گیاهی که در سبزیجات و میوه ها وجود دارند مصرف کنید که کمک زیادی به عملکرد صحیح دستگاه گوارش می کند.این کار همچنین نمی گذارد که فرد دچار یبوست یا اسهال شود.

سعی کنید همیشه در طول روز حداقل 20 دقیقه نرمش یا ورزش سبک داشته باشید و برای مدت زیادی ننشینید که فشار زیادی بر نواحی تحتانی بدن و رگ ها وارد می شود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: تبلیغات ایجاد می شود برای درمان بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)