Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@02:27:46 GMT

رایج ترین بیماری‌های مقعدی را بشناسید

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۳۸۱۹۶

رایج ترین بیماری‌های مقعدی را بشناسید

3 تا از رایج ترین بیماری های مقعدی که اکثریت را درگیر کرده است را بیشتر بشناسید و به پزشک بروید

به گزارش برنا؛ معمولا بیماری های مقعدی با نشانه های از قبیل درد، سورش، خونریزی و خارش خود را نشان می دهند ولی در برخی مواقع گوشت اضافه و خراش در ناحیه مقعد از علائم این بیماری ها هستند.

هموروئید در رتبه اول بیماری های مقعدی

هموروئید که بواسیر نیز نامیده می شود، زمانی اتفاق می افتد که گروهی از رگ های روده بزرگ یا مقعد متورم و یا متسع شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که این رگ ها متورم می شوند، خونریزی می کنند و باعث گسترش رگها به داخل پوسته اطراف روده بزرگ و بافت مقعد می شود. این می تواند ناخوشایند یا دردناک باشد.

چهار نوع هموروئید وجود دارد:

    داخلی

    خارجی

    پرولاپس

    ترومبوز

دلایل بروز هموروئید

یبوست طولانی مدت که منجر به زور زدن طولانی حین دفع می‌شود بیشترین علت به وجود آمدن بیماری هموروئید است. حاملگی هم از عوامل تشدید هموروئید می باشد. در واقع می توان گفت اموزه یبوست و زور زدن زیاد علت های اصلی هموروئید می باشند.

روش های درمان هموروئید (بواسیر)

درمان هموروئید معمولا بدون جراحی و جراحی تقسیم می شوند:

در مورد هموروئید هایی که خفیف هستند درمان های دارویی و درمان های خانگی ممکن است روی آن ها تاثیر داشته و سبب بهبود شود

اما در مواردی حتما بایستی درمان جراحی صورت گیرد البته نترسید جراحی با لیزر جایگزین بسیار خوبی برای جراحی سنتی هست که سبب می شود خیلی راحت تر به درمان هموروئید بپردازید

شقاق در رتبه دوم بیماری های مقعدی

شقاق نیز دومین بیماری مقعدی ای هست که خیلی ها در زندگی عادی تجربه خواهند کرد، شقاق یا فیشر، ترک و یا زخمی در ناحیه مقعد است که با علائمی مانند درد و خونریزی مختصر موقع اجابت مزاج همراه است.

انواع شقاق

شقاق به دو دسته حاد و مزمن تقسیم می شود که اگر بیماری در مراحل اولیه باشد بیماری حاد و اگر در مراحل پیشرفته باشد بیماری شقاق مزمن خواهد بود

علائم شقاق مقعدی

خونریزى مقعدی، سوزش و خارش اطراف مقعد، درد، ، زخم اطراف مقعد و مشاهده خون روی دستمال توالت می توانند از علائم این بیماری باشند.

درمان شقاق

شقاق بسته به میزان پیشرفت به دو طریق درمان خواهد شد یا درمان با دارو و یا درمان با جراحی که البته امروزه جرحی با لیزر جایگزین جراحی سنتی شده است. نخوه تشخیص نوع درمان اغلب با پزشک متخصص می باشد.

فیستول و آبسه مقعدی یکی دیگر از رایج ترین بیماری های مقعدی

خیلی ها این سوال براشون پیش میاد که اصلا فیستول چیست؟ فیستول معمولا اتصال غیرطبیعی بین دو قسمت از اندام بدن می باشد که اغلب فیستول حاصل جراحت یا جراحی بوجود می آید. عفونت یا التهاب نیز می تواند سبب ایجاد فیستول شود. وقتی غده های مقعدی دچار انسداد شوند فیستول مقعدی پدیدار خواهد شد.

یک فیستول مقعدی به عنوان یک تونل کوچک با باز کردن در داخل کانال مقعد و باز کردن خارجی در پوست در نزدیکی مقعد تعریف شده است. در واقع تفاوت فیستول با آبسه مقعد در این است که اگر آبسه های مقعدی که تخلیه می شوند ، به طور کامل درمان نشوند فیستول های مقعدی شکل می گیرد.

علائم فیستول

ترشح مداوم یا متناوب از مقعد یکی از علائم رایج آن می باشد. معمولا سابقه آبسه عود کننده که خودبخود یا با جراحی تخلیه شده است وجود دارد گاهی یک برجستگی که از آن چرک خارج می شود یا بهبود یافته دیده می شود.

درمان فیستول

معمولا درمان فیستول جراحی آن می باشد که اگر امکان جراحی با لیزر وجود داشته باشد بهتر است شخص با لیزر جراحی نماید و در صورتی که این امکان وجود نداشت جراحی سنتی بایستی حتما صورت گیرد.

کلام آخر:

لازمه بدونید که اکثر مردم یکبار حداقل یکی از این بیماری ها را تجربه کرده اند و اصلا نیازی به این نیست که بخاطر ترس و خجالت ویزیت توسط پزشک متخصص را به تعویق بندازید. پس اگر دارید اذیت میشید همین الان به درمان فکر کن و به دکتر مراجعه کن.

اگر به دنبال یک مرکز مطمئن و با سابقه طولانی میگردید نگران نباشید در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد

اولین کلینیک تخصصی درمان بیماری های مقعدی که فقط و فقط روی درمان این بیماری ها تمرکز دارد کلینیک لیزر شفا هست که با مدیریت دکتر داود تاج بخش از سال 1384 شروع به فعالیت کرده و با بیش از 6 پزشک متخصص با تجربه خانم و آقا در این زمینه در حال درمان بیماران می باشد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گوشت درمان جراحی لیزر دارو پزشک متخصص پوست پزشک درمان بیماری هموروئید شقاق فیستول بیماری های مقعدی بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۸۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید