Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه برخی از بهترین روش های جراحی بیماری شقاق را بیان می کنیم تا اطلاعات شما در زمینه این روش ها تا حد بسیار زیادی افزایش پیدا کند.تمامی این روش هایی که بیان می کنیم با بی حسی موضعی انجام می گردد و درد و خونریزی در آنها وجود ندارد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، بیماری شقاق مقعدی یکی از انواع بیماری هایی است که امروزه بسیاری از افراد به دلایل متنوع به آن دچار می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با استفاده از روش های عمل شقاق مقعدی می توانند این بیماری خود را درمان سازند.

عمل شقاق مقعدی با استفاده از روش های متنوع جراحی

اگر بیماری شقاق یا فیشر مقعد که افراد به آن مبتلا می شوند مزمن باشد باید شما با استفاده از روش های جراحی این بیماری خود را درمان سازید. بسیاری از افراد با استفاده از روش های خانگی می خواهند این بیماری خود را درمان کنند که تنها در صورت خفیف بودن بیماری با استفاده از روش های خانگی شما می توانید آن را درمان کنید. بیماری اگر شدت بیشتری داشته باشد، بدون شک باید به وسیله جراحی درمان شود و بر همین اساس پزشکی که در زمینه عمل شقاق مقعدی تخصص بیشتری دارد باید جراحی را انجام دهد.

هر یک از روش های جراحی که پزشک برای درمان شقاق شما به کار می برد بر اساس اصول و ویژگی های مشخص شده ای است که باید در زمینه انجام دادن آنها تبحر لازم را داشته باشد.

در ادامه برخی از بهترین روش های جراحی بیماری شقاق را بیان می کنیم تا اطلاعات شما در زمینه این روش ها تا حد بسیار زیادی افزایش پیدا کند.تمامی این روش هایی که بیان می کنیم با بی حسی موضعی انجام می گردد و درد و خونریزی در آنها وجود ندارد.

بیمار بعد از انجام دادن این روش های جراحی نیازی نیست بستری شود و این روش های جراحی به صورت سرپایی در بیمارستان انجام می گردد. بیشتر بیماران می توانند بعد از جراحی به کارهای روزانه خود رسیدگی کنند و فعالیت های خود را انجام دهند. البته که باید بدانید التیام بیماری شقاق شما بعد از جراحی چند روز طول می کشد، ولی به هر حال درد بسیار کمی در آن وجود دارد. اینکه پزشک کدام یکی از روش های جراحی را برای عمل شقاق مقعدی تشخیص دهد و انتخاب کند بستگی به شدت بیماری فرد دارد. به طور کلی برخی از این روش های جراحی که توسط پزشکان انجام می شود عبارت است از :

1. جراحی به روش اتساع یا دیلاتاسیون دریچه مقعد

این روش جراحی یکی از قدیمی ترین روش هایی می باشد که بسیاری از پزشکان آن را مورد استفاده قرار می داده اند. در این روش بیمار باید تحت بیهوشی موضعی و یا بیهوشی عموم قرار بگیرد، در این روش جراحی پزشک با استفاده از دست خود دریچه مقعد بیمار را باز می کند. برای اینکه این روش جراحی را پزشک به راحتی انجام دهد از روان کننده ها و ژل های مخصوصی استفاده می کند تا دریچه مقعد به راحتی باز شود. با استفاده از این روش دریچه مقعد آزاد می شود و به عبارتی باید بدانید تا حد زیادی آن رها می گردد. اگر پزشک برای فشار با دست خود دقت لازم را نداشته باشد امکان دارد فیبرهای عضلانی ناحیه مقعد دچار آسیب شوند و در نهالیت پاره گردند.

استفاده از این روش برای جراحی شقاق از آنجایی که عوارض بیشتری را به همراه دارد به ندرت مورد استفاده قرار می گیرد. البته که باید بدانید بسته به شرایط بیمار و تشخیص پزشک امکان دارد از این روش استفاده بسیار زیادی شود. یکی از شاخصی ترین و مهمتری عوارضی که این روش عمل شقاق مقعدی برای بیمار دارد این است که دچار بی اختیاری مدفوع و گاز روده می شود.

شما پیش از اینکه این روش را به عنوان درمان برای بیماری خود انتخاب کنید باید به خوبی در مورد عوارض آن اطلاعات لازم را داشته باشید. برخی از مهمترین عوارضی که این روش برای درمان بیماری دارد لخته شدن خون، شکست در جراحی، پاره شدن بافت رکتال و ... می باشد. به دلیل همین عوارض ها کمتر پزشکی از این روش استفاده می کند تا بیمار را درمان نماید.

 2. جراحی به روش اسفنکتروتومی داخلی جانبی مقعد

این روش عمل شقاق مقعدی یکی از روش های جراحی روز به شمار می رود. در این روش پزشک بخش بسیار کوچکی از عضله های دریچه مقعدی را بر می دارد، این بخش باید به وسیله فشارهای عضلانی دچار گرفتگی شده باشد. در واقع باید بدانید هر یک از بخش ها را پزشک بر نمی دارد و تنها بخش خاصی باید برداشته شود.

 فرد با استفاده از این روش درمان می شود، که البته پزشک برای استفاده کردن از این روش برای درمان بیماری شقاق بهتر است که تخصص کافی داشته باشد. میزان موفقیت در این روش جراحی بسیار بالا می باشد و به همین دلیل برگشت آن بعد از جراحی غیر ممکن است.

عمل شقاق مقعدی

این روش جراحی را پزشک با استفاده از دو روش متنوع انجام می دهد. یکی از روش های آن بسته و دیگری باز می باشد. در روش جراحی بسته، پزشک با استفاده از یک تیغه شیار جانبی را در ناحیه مقعد به وجود می آورد و با استفاده از آن شیار که ایجاد کرده است عضله دریچه ای را به راحتی می تواند بیرون بکشد تا قسمتی از دریچه داخلی که بیماری را شدت بخشیده است برش دهد.

 برای استفاده کردن از این روش پزشک باید نهایت دقت و مراقبت را داشته باشد تا به بهترین نحو ممکن جراحی را انجام دهد. از دیگر روش های جراحی بیماری شقاق روش باز می باشد که در این روش پزشک یک برش نیم تا یک سانتی متری را در ناحیه مقعد به وجود می آورد. بعد از انجام دادن این روش ادامه روش بسته را باید پزشک انجام دهد. اگر شما می خواهید این روش را برای درمان بیماری خود انتخاب کنید باید به خوبی اطلاعات تان را در این زمینه افزایش دهید.

3. جراحی به روش فیشرکتومی

از دیگر روش هایی که برای عمل شقاق مقعدی وجود دارد روش فیشرکتومی می باشد. در این روش پزشک شکافی را در آن ناححیه که بیماری به وجود آمده است ایجاد می سازد. اثربخشی این روش زمانی که با این شکاف آن ناحیه زخم شده ترمیم شود بسیار افزایش پیدا می کند.

برای استفاده کردن از این روش پزشک باید نهالی دقت و توجه را داشته باشد تا بیمار دچار عفونت و بیماری دیگری نگردد. برخی از پزشکان هستند که در این زمینه تخصص زیادی ندارند و به همین دلیل شما باید پیش از انتخاب پزشک خود به خوبی ویژگی های پزشک و تخصص او را مورد بررسی قرار دهید. در صورتی که بهترین پزشک را برای درمان بیماری خود انتخاب کنید، بدون شک می توانید در کمترین زمان بیماری خود را درمان سازدی. بنابراین بهتر است به خوبی زمان انتخاب پزشک دقت داشته باشید.

این روش عمل شقاق مقعدی هم مانند بسیاری از روش های دیگر امکان دارد عوارضی نیز به همراه داشته باشد. بر همین اساس شما پیش از انتخاب این روش باید در مورد عوارض آن اطلاعات خود را افزایش دهید. یکی از  مهمترین عوارض آن امکان دارد خونریزی باشد که البته خونریزی تنها زمان جراحی به وجود می آید.

 بعد از جراحی بیمار دیگر به خونریزی دچار نمی شود و درد زیادی ار هم احساس نمی کند.  بنابراین با توجه به این نکته بسیاری از افراد شاید این روش را برای درمان بیماری شقاق خود انتخاب کنند. برخی از مهمترین و اصلی ترین عوارضی که بیماری امکان دارد به آنها دچار شود را پزشک در ابتدای جراحی برای بیماری به خوبی توضیح می دهد تا اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشد.

نتیجه گیری

در بین انواع روش هایی که برای عمل شقاق مقعدی انتخاب می شود شما می توانید یکی از آنها را برای درمان انتخاب کنید. البته که باید بدانید بسته به شدت بیماری شما و تخصصی که پزشک دارد یکی از روش های درمان را برای شما انتخاب می کند. بنابراین شما هر یک از این روش ها را که برای درمان بیماری شقاق تان انتخاب شود را باید به خوبی بشناسید. از این طریق می توانید مراقبت های بعد از آن را هم به خوبی انجام دهید تا در کمترین زمان درمان شوید.

مشاوره از کلینیک آنورکتال

آیا شما هم به یکی از بیماری های نشیمنگاهی نظیر بواسیر ، شقاق مقعدی ، فیستول یا کیست مویی شده اید ؟ بدون خجالت و بدون ترس همین حالا با ما تماس بگیرید .

هدف اصلی کلینیک آنورکتال درمان قطعی بیماری های نشیمنگاهی و رضایت کامل بیمار میباشد. تمامی کادر درمانی و تجهیزات برای رفاه حال شما عزیزان همیشه در بهترین حالت اماده خدمت رسانی هستند.

برای گرفتتن وقت مشاوره یا وقت ویزیت برای درمان بیماری با شمارهای ۰۲۱۸۸۰۶۵۹۴۲ , ۰۲۱۸۸۲۱۶۳۴۰ و یا شماره موبایل: ۰۹۱۲۰۹۹۷۱۳۲ تماس بگیرید . متخصصان ما در کمترین زمان ممکن پاسخگوی شما هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استفاده از روش بیماری خود را درمان برای درمان بیماری روش های جراحی یکی از روش روش جراحی برای درمان بعد از جراحی روش پزشک باید بدانید انتخاب کنید بیماری شقاق جراحی بیمار روش هایی خود انتخاب روش ها انجام دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۹۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم فشار خون بالا
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی